Het zonnetje in huis

Gele poef

Het zonnetje laat zich steeds minder vaak zien. Op sommige dagen lijkt het zelfs al herfst! Tijd om weer mooie sjaals, dekens en andere warme accessoires te maken. Er zat echter al een tijdje een patroon in mijn hoofd met een zomers tintje. Sommige patronen blijf je onthouden.

Zo ook het patroon van het ribbelkrukje of ribbelpoef gemaakt door Jip by Jan. Volgens mij is dit patroon zelfs al legendarisch…ik denk dat veel haaksters deze inmiddels hebben gemaakt. En nog steeds zie ik regelmatig een mooi exemplaar op Instagram langskomen. Ook zullen er haaksters zijn waarbij deze ribbelkrukje of ribbelpoef nog in het hoofd zit om te maken (zeker doen!).

En ik? Ik behoor nu eindelijk tot de groep die dit patroon heeft gemaakt! Het is een knalgele ribbelpoef geworden. Voor mijn zoontjes. Zo verbazingwekkend wat voor een aantrekkingskracht deze poef op ze heeft. Hij is nog maar net klaar en wordt al veelvuldig gebruikt. Samen erop zitten, rondjes eromheen rennen en natuurlijk erop staan! Ze hebben er een hoop lol mee. Deze knalgele poef is daarom nu het zonnetje in huis!

Liefs, Linda

Ps. Wil je ook deze poef maken? Jip by Jan heeft op haar website een hele duidelijke Tutorial staan!

Ribbelpoefjipbyjan

Advertenties

6 reacties op ‘Het zonnetje in huis

 1. Ingrid de Blij-Kemp schreef:

  Super gaaf, deze poef, en wat haak je mooi. Het patroon ken ik niet. Voor een poef heb ik geen ruimte, maar ik heb nog wel een krukje wat om iets extra’s vraagt.😊.

  Bedankt voor het delen. Fijne zondag🌷
  Groetjes,
  Ingrid-Yrsa

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s